Vas borratxo i creus que estàs escrivint un mail del qual després t'arrepentiràs d'haver-ho fet? No pateixis. Google t'ajudarà

Google ha tret un nou servei que es diu Mail Googles i que s'activa només els divendres i els dissabtes a la nit, tot i que si és costum teu de beure cada dia, et deixa l'oportunitat d'activar-ho sempre.

Consisteix en donar-te 43 segons per respondre a una sèrie de càlculs abans d'enviar un mail... si google intueix alguna cosa rara en les respostes, no et deixarà enviar-lo i et convidarà a que ho facis més tard, o sigui... serè.

Aquesta idea va sortir d'un enginyer de Google (Jon Perlow), que va demanar a la seva ex-novia tornar a sortir després de prendre alguna copa i ojalà no ho hagués fet (lo de demanar de tornar a sortir a l'ex-novia... lo de prendre la copa suposo que si). Quina bona peça hauria de ser aquest enginyer... Qui li va fer l'entrevista de feina???

Nota abans d'entrar a l'enllaç del servei de google: la pestanya google labs no és accessible si tens el gmail en català o espanyol. Si voleu provar aquestes eines heu de modificar el vostre idioma a English. Teniu la informació d'aquest nou servei de google accedint directament aquí.

Jo em pregunto... servirà igualment per 'filtrar' aquests posts dels nostres blocs que enviem durant els divendres o dissabtes quan tornem de juerga i en comptes d'anar a dormir ens enganxem a l'ordinador a escriure al blog? De moment tinc la sort de no necessitar aquesta eina, pero.... mai se sap. De fet, aquesta foto és de la festa del Cercabirres de Torroella de Montgrí... Quina festa!!! Aprofito l'ocasió per oferir-vos a què hi participeu el proper any. Aquest dia potser si que ens faria falta l'eina de google a tots, no? Aquest dia i amb aquests 'cacho' gots de cervesa, juntament amb tota la colla que podem ser a la vegada... 'google anti borratxo' anirà de cuuuuullll!!! Però això no és tot... entreu a l'enllaç del cercabirres que us he preparat unes línies abans i veureu també la descomunal 'birra' que ens convidaven aquest dia. En aquest bar es serveix tot 'a lo grande'.

Sr. Google, com sempre en trec el barret davant vos per les idees brillants, curioses, agosarades i... per totes elles en general. S'ho mereixen.

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Ja es poden veure els programes de 'REDES' de TVE2 per internet