"Els polítics que no reconeixen el poder d'internet s'equivoquen de molt"

Amb aquest titular obro avui aquest post. Es tracta d'una notícia publicada a la web de 3cat24.cat, i crec que és de lectura molt recomanable. Andrew Rasiej és assessor tecnològic als EUA. Aques paio, a que li fan l'entrevista ho té molt clar i jo crec que té raó en tot el que diu.

Hi ha un apunt important. Pregunten que si els blocs es poden tornar en contra de les pròpies persones, i responen que si. A l'entrevista que em van fer a Ràdio Nacional d'Espanya l'altre dia, jo vaig respondre també afirmativament. Què vol dir això? doncs que totes les paraules que veieu en tots els blocs, surten de persones que expressen els seus sentiments. Moltes vegades aquests sentiments es veuen reflectits com un mirall en els texts, i això la gent també ho agafa. Un tema es pot explicar de 50 mil maneres diferents, i segons ho facis d'una o d'una altra, tindrà un sentit o un altre. S'ha d'anar amb compte amb el que escrius, si, però també has d'anar amb la veritat o els sentiments per endavant. És difícil, i saps que no sempre agradaràs a tothom (o en un exemple clar: ens agrada a tots els mateixos polítics?).

Jo sempre m'he mantingut al marge de la política, però en aquest cas faré una excepció. L'entrevista que li fan a aquest senyor d'EUA, és un mirall del que està passant a casa nostra. Els blocs dels polítics que viuen al poble de Torroella (i d'altres poblacions), estan al dia: Joan Margall (Alcalde de Torroella de Montgrí), Carles Negre (actual oposició), Artur Mas (Videobloc que també va quedar finalista als Premis Blocs Catalunya), el Bloc del President, .... etc.... Totes aquestes eines, segons les utilitzis, es poden girar contra tu, però la màgia de tot això és el web 2.0, on tothom pot participar en aquests mateixos blocs. Per això els polítics perden poder i el poble en guanya.

I un altre apunt... no només els del nivell més alt de la política en tenen. Al nostre poble, molts de regidors també en tenen, fins i tot, arribant a alguns funcionaris... Tota la política o membres municipals passen per la web 2.0 a la nostra població. Uns exemples (no tots):

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Imprimir etiquetas APLI en PDF desde PHP