III Jornada del Programa Compartim de Gestió del Coneixement


Des del departament de Justicia de la Generalitat de Catalunya, em fan arribar la informació sobre la III Jornada de Programa Compartim de Gestió del Coneixement (podeu trobar el tríptic en .pdf aquí).

Es tracta de donar idees col.laboratives per innovar els serveis a partir del coneixement generat socialment. De fet, ja podem votar sobre les idees que volem que formin part els dos tallers simultanis que faran:

1. Taller I: Idees per millorar les comunitats de pràctica
2. Taller II: Usos de les eines d'Internet per gestionar el coneixement.

Què haig de fer per participar-ne? doncs accedir al portal http://compartim.socializame.com/, enregistrar-te, oferir idees noves i/o votar per les que ja n'hi ha.

La jornada es celebrarà el dia 4 de desembre.

Crec que s'apropa molt a la mateixa idea del programari lliure. Compartir = millorar. A veure si aquestes iniciatives de la Generalitat arrelen i ens donen una lliçó sobre la web 2.0.

Comentarios

Compartim ha dicho que…
Gràcies, Rafael, per publicar la notícia de la III Jornada del Compartim. Proposem un format 2.0 de Jornada del 4 de desembre. Tothom pot participar, com dius, aportant idees i votant-les. L'objectiu del Compartim és, de fet, ambiciós: promoure el canvi a l'organització, posant-hi la tecnologia al servei d'aquesta idea (plataformes col·laboratives, repositoris a Internet, etc.). I una darrera cosa, trobareu a Slideshare també la mateixa presentació en català del programa www.slideshare.net/justicia/20080630-presentaci-compartim-co-p-aps-salut
Rafael Martín ha dicho que…
Moltes gràcies pels comentaris, i gràcies per l'enllaç a la presentació. De fet, només vaig trobar la presentació en castellà.

Ara mateix ja he penjat la presentació en Català i Sort amb el projecte!!!

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Ja es poden veure els programes de 'REDES' de TVE2 per internet