AC/DC i les noves tecnologies

Amb aquesta imatge extreta de la vikipèdia (reviseu les versions en català i castellà per què tenen diferents continguts), adorno el post dedicat als AC/DC.

Recordo quan estudiava que els escoltava, i era/és una de les millors bandes heavy/rock que han existit (us podria parlar de moltes... Iron Maiden, Metallica, The Ramones, Los suaves, ...).

Una curiositat... segons expliquen, en els primers concerts que feien, el guitarrista no tenia temps de canviar-se de roba quan sortia d'escola i actuava amb la mateixa roba del col.legi, i aquesta és la imatge que se li ha quedat i que tant l'ha caracteritzat.

AC/DC han tornat als escenaris després de molts anys. Avui llegeixo que moltes persones han fet cues de 2 i 3 hores davant els caixers de servicaixa per recollir les entrades pel seu concert, i quan han arribat al caixer, ja estaven exhaurides... això si... han arribat a casa, s'han connectat a ebay i ja estaven a la subhasta.

Denigrant a vegades l'ús de les noves tecnologies, no? o pel contrari... que s'haguessin espavilat més aquesta gent que volia l'entrada? (abans que respongueu impulsivament, jo, personalment, em decanto per la primera opció)

Comentarios

Anónimo ha dicho que…
Ep,

en referència a la pregunta final, jo crec que no és ben bé ni una cosa ni l'altra.

No és pas culpa exclusivament de les noves tecnologies, això: de revenda d'entrades fa temps que n'hi ha; ara es simplifica, però si no fos a eBay, haguéssin trobat entrades "de segona mà" just sortint de la taquilla, a preus desorbitats.

Jo crec que la situació ve marcada per dos problemes principals:
1) manca de previsió [20.000 entrades per dos concerts d'AC/DC? fins i tot jo hauria previst més places]
2) poca duresa amb les pràctiques de revenda: es fa, s'ha fet i es continuarà fent i qui ho fa quedarà impune. Amb eBay o amb un R21 donant voltes per les immediacions del Sant Jordi..... :)
Anónimo ha dicho que…
Curios que a l' ebay les venguin, ja que diria que és il·legal. Ara ja ni es molesten a vendre un boli per 200€ i de regal dos entrades.

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Ja es poden veure els programes de 'REDES' de TVE2 per internet