Google Street View encara no difumina matrícules

Llegia al 3cat24.cat que Google ha tret Google Street View Barcelona (i també a València, Madrid i Sevilla), amb la característica que difuminava cares i matricules per mantenir la privacitat.

Doncs bé... aquí teniu una mostra extreta aquest mateix migdia d'aquest servei... una foto d'un cotxe al Google Street View de Barcelona, amb la matrícula sense difuminar, extreta en qualsevol lloc aleatori de l'aplicació, i he estat jo mateix el que ha difuminat els dos caràcters de la matrícula per no ensenyar-la complerta, però realment, està complerta i sense difuminar al servei de Google.

Tot i així, aquest no és un post per anar en contra de la llei de protecció de dades, ja que el sr. google ens ajuda en la nostra feina de cada dia i crec que hi ha empreses que s'ho haurien de poder permetre (i se que hi ha gent que, lògicament, estarà en contra d'això), però és com dir que els parcs eòlics fan un impacte visual molt greu i aquesta mateixa gent no veu que la pròpia carretera per la que circulen cada dia també fa el mateix impacte visual. No patiu per la resposta (que és normal que hi hagi de tota mena), aquest és un post per intentar reflexionar sobre el tema.

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Imprimir etiquetas APLI en PDF desde PHP