Assolint objectius. Portal Nàutic nautic-cat.com

Avui fa aproximadament 2 mesos que vaig llançar (juntament amb invertiaweb.com) el nou portal de venda de vaixells nous i d'ocasió nautic-cat.com.

L'esforç s'està veient recompensat. Va sortir publicat en diferents mitjans de comunicació:
- 3cat24.cat
- Diari de Girona
- Directe.cat
- Emporda.info
- Girona Noticies
- Entre d'altres....

Tot i que encara és molt aviat per fer un anàlisi dels resultats, he volgut publicar les primeres xifres, ja que són simplement espectaculars!!!!

Actualment el portal està servint més de 8.000 planes al mes, rep més de 3.500 visitants al mes, capta més de 12 contactes al mes, redirigits directament a les nàutiques, conté més de 200 vaixells, que apareixen al portal unes 200.000 vegades al mes i tots aquests vaixells reben unes 20.000 visites de la fitxa del vaixell de persones interessades en algun moment per algun d'ells. Les webs de les nàutiques que apareixen al portal, a més, han rebut prop de 100 visites al mes gràcies als enllaços directes del portal cap als seus portals presencials.

Aquestes estadístiques son espectaculars si mirem el poc temps de vida que té el portal, però la cosa no queda aquí. Estem assolint els reptes que ens hem marcat, sortir a les primeres posicions de Google, i això ho podeu comprovar senzillament:
  1. Aneu al portal www.nautic-cat.com
  2. fixeu-vos en qualsevol marca i model dels vaixells que apareixen al portal i apunteu-vos-la.
  3. Aneu en una altra finestra al cercador google.
  4. Cerqueu la marca i model que us heu apuntat abans (per exemple: Arcoa Sherif, Bavaria Ocean 38, Beneteau Oceanis 430, etc...)
  5. Mireu els resultats de Google i cerqueu el portal nautic-cat.com. Fixeu-vos que normalment no us haureu de moure de la primera plana de resultats, i en moltes ocasions, trobareu el resultat en les primeres posicions. Espectacular!!!
Amb només 2 mesos de vida, el portal està competint contra els més veterans del sector (en la vida d'una persona, comparant la vida del portal, tot just acaba d'obrir els ulls.... és només un nadó!!!).

Ahir mateix, parlava amb uns clients. Em deien que una revista de vaixells els havia dit que deixaven l'edició impresa i es dedicarien exclusivament a promocionar els productes per internet (un 10 per aquesta empresa, tot i que ara també serà competència nostra. A veure si és veritat i ens passa per davant... ja ho tindrà difícil ;D). Què es trobarà aquesta empresa? que no tot es tenir un portal... s'ha de mantenir, lluitar contra la competència (contra el meu portal, per exemple), fer la vida més fàcil als altres i no haver de reintroduïr les dades en 50 portals diferents, fem-ho més fàcil i compartim el material dels clients, i jo, amb aquesta eina ho estic aconseguint, a part de donar un servei extra al client que és que tingui el seu vaixell a les primeres posicions del cercador gràcies a la feina que es fa a darrera, el portal és compatible amb d'altres del sector, per tant, el client només entra les dades una vegada i s'oblida de la resta dels portals.

Encara queda molta feina que fer al portal per millorar-lo, donar més serveis, etc... però de moment, els resultats obtinguts són més que satisfactoris.

Realment, és un dels projectes dels que et sents orgullós i es veu la feina que hi dediques.

Estaria molt bé que féssiu una crítica del portal nautic-cat directament als vostres blocs (ja sigui bona o dolenta. Tinc clar que no tot està fet a gust de tothom... és impossible ;D. El més important és que sigueu vosaltres mateixos i amb les vostres paraules els que parleu del portal. Aquest és el potencial del web 2.0 )

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Ja es poden veure els programes de 'REDES' de TVE2 per internet