Realment, gràcies al Vista, Linux té moltes oportunitats d'introduïr-se en el mercat

La setmana passada estava parlant amb el responsable informàtic d'una gran companyia que opera a Girona.

Em comentava que va arribar a l'empresa i va començar a organitzar-la per què informàticament estava fatal. No hi havia còpies de seguretat, software obsolet i sense el codi font per no poder tocar res, etc...

Actualment, realitzen còpies de seguretat i han arribat a acords amb les empreses de software per a obtenir el codi font i no quedar 'penjats' en un futur.

Jo li preguntava pels sitemes operatius, i em deia que utilitzatven tot tipus de sistemes operatius de M$ (des del windows 3.1 fins al XP... i el vista ???? (li vaig preguntar). NOOO!!!... aquest no el vull ni veure!!!, em comentava.

Realment la cosa està fatal pel Vista, però el millor de tot, és que l'empresa està en ple procés de migració, i estan fent proves per migrar a Linux o Mac, però cap a Vista no, això ho tenen clar.

Avantatges? Codi font dels seus programes lliures que fa que no depenguin de terceres companyies, seguretat, estabilitat, sense virus, sense llicències (tant pel sistema, com pels accessos remots, bases de dades, etc..), inversió en nou maquinari = 0€, etc... La migració l'han de fer, i és molt bona senyal que empreses tan grans (prefereixo no dir noms), optin per Linux com a una sol.lució perfectament vàlida i es vegi que realment, Vista, té els dies comptats.

Linux té moltes oportunitats d'introduir-se en el mercat gràcies al mal funcionament del Vista. Això s'ha d'aprofitar i les empreses han d'obrir els ulls a aquestes alternatives. Des del meu bloc animo a aquestes empreses que no ho tenen clar encara, que ho provin. Si empreses realment importants de Girona ho estan fent (per què veieu que les teniu a prop), per què no la vostra empresa també?

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Ja es poden veure els programes de 'REDES' de TVE2 per internet