INATICA.COM s'emporta dos premis més aquest any dintre de la nit TIC al Fòrum E-Tech

Dos premis més aquest any.

L'esforç que un empresari dedica a la seva empresa, moltes vegades es veu recompensat d'aquesta manera, amb aquests reconeixements, i ahir va ser una gran nit TIC, dintre del marc del Fòrum E-Tech.

Van guanyar premis també empreses col.laboradores com invertiaweb.com, imatica.org o Inspirit amb Zyncro.

En el que respecta als premis que he guanyat aquest any, compto amb el premi a l'expansió internacional de l'empresa TIC, amb el producte puntodeinformacion.net. Aquest portal ha fet que l'empresa tingui representació a Andorra i ja hagi fet un munt de projectes a empreses d'altres països, com Londres, Xile, Colòmbia, Argentina, Mèxic, França o Suècia, entre d'altres.

L'altre gran premi ha estat a la millor iniciativa en l'administració local, amb el projecte indigspoint.com. Aquest projecte intenta canviar la publicitat estàtica de les estacions de bus, per exemple, en dinàmiques i a part, poder fer interactuar a les persones del voltant. El sistema pot informar sobre situacions límit, com ara l'atac a les Torres Bessones de Nova York, els atemtats de Madrid, la vaga de control.ladors, etc... El sistema també estaria preparat per abastir d'electricitat als futurs/presents cotxes elèctrics i a més serviria com a recollidor de piles usades, que aquestes servirien per aprofitar l'últim alé d'electricitat per il.luminar certes parts de la parada del bus. El sistema permet saber el que trigaré a arribar a l'altre punta de ciutat o bé informació altres sistemes de transport, com el metro, avió, etc.... També em permet veure informació de la ciutat, restaurants, etc... d'una manera àgil i intuitiva.

En fi... ja veieu... un munt de possibilitats que ben han merescut aquest premi.

Aqui teniu alguna referència sobre la nit Tic.

Gràcies a tots per la confiança que mostreu!!!!

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Ja es poden veure els programes de 'REDES' de TVE2 per internet