VII Nit de l'Empresari

Com us havia dit, de moment, no disposo de fotografies de l'acte, així que aquí teniu una de les fotografies d' "el Punt" (amb el seu permís).

Doncs bé... l'acte us haig de dir que no va ser ni més ni menys del que m'esperava.

A les 19:45h. estava esperant a fora del Pavelló, esperant l'arribada de la multitud de gent... veies representants de diferents sectors, com el president de la Cambra de Comerç, regidors de Torroella de Montgrí fins i tot, etc...

Cap a les 20:15h. entrava cap a dintre. Un amic de tota la vida i que treballa a la FOEG m'esperava, però no el vaig veure gairebé fins al final de l'acte.

Primer ens demanàven el carnet d'identitat i la invitació, que us adjunto una imatge per què la veieu:










A continuació, ens dirigien a una taula, on tornaves a donar la invitació, juntament amb el carnet, i t'entregaven un plànol de les taules i t'informaven a quina taula et tocava:













Després passaves per uns detectors de metalls. A mi em va tocar un d'aquests que et treus tot el metall de sobre i tel passen de dalt a baix... hi havia un parell també d'aquests que passes i piten. Seguretat normal, vaja... la que jo m'esperava... això no em va sorprendre, la veritat.

Una vegada a dintre vaig buscar la taula... estava prop de l'escenari, per tant, en el moment de les xerrades, tindria als protagonistes molt a prop... uns 10 metres, i la visibilitat des del lloc era bona (no hi havia taules pel mig). Llàstima que no deixessin fer fotos per immortalitzar el moment.

Poc a poc venia la resta de persones que formava la nostra taula, representant el sector de les Noves Tecnologies de Girona amb AENTEG.

Als pocs minuts, tothom s'aixecava i aplaudia. Havia arribat el rei (sense la reina... potser s'havia quedat a casa mirant la tele, o havia d'anar a algun altre acte... ves a saber).

Tot va transcórrer normal i corrent... primer, presentacions i discursos del president de la FOEG, Alcaldessa de Girona Anna Pagans, President de la Generalitat José Montilla i sa Majestat el rei d'Espanya Joan Carles I.

La premsa només recull gairebé un parell d'anècdotes... les manifestacions independentistes que des de dintre ni tan sols es van notar, i la reclamació d'unes vies de comunicació en condicions, quan crec que això és un mal que tots ja sabíem... no té res d'especial, però bé. Així ha quedat reflectit a la premsa d'avui.

Crec que era de realçar més la figura del rei... no pas per res, però crec que l'anècdota de fer 30 anys que no trepitjava Girona, tenia més pes que no pas la resta.

El discurs del rei va començar amb aquesta frase: "Bona nit, Girona". A continuació la resta va ser en castellà (i tot llegit... com sempre. No sé si realment ho ha escrit ell, però no ho crec... hauria de saber de molts de temes i tal. Tot protocol.). Finalment va llegir unes paraules en català... potser 3 o 4 frases. No va dir res que no estigués escrit (jo esperava alguna frase 'divertida').

Més tard, vam sopar... molt bo... això si. Fins i tot vaig repetir de segon plat (jo i la meitat dels comensals de la meva taula).

Abans de l'arribada del rei, no es parava d'escoltar pels altaveus una veu que deia que estava prohibit fer fotos. Fins i tot, vam veure als de TV3 que volien fer la introducció de la notícia amb les taules al darrera, això després de l'entrega dels premis i de les paraules dels alts càrrecs, i no els hi van deixar (i això que era tv3). Ja veieu... la premsa, justa i prou.

El més bo de tot, va ser que just després del cafè... vam sentir pels altaveus que ens podíem dirigir cap a la sortida (ens feien fora... així de clar). Passaven pocs minuts de les 12:00h de la nit.

Bé... crec que tot força protocol·lari i el final una mica dràstic... És al final, quan fas el cafè, la copa i el puro, quan tanques els grans negocis, després d'un bon sopar. Un acte d'aquesta mida et dona oportunitats de conèixer altres empreses que poden col.laborar amb tu, o tu amb elles. Doncs aquest any hi ha hagut uns quants grans negocis que no s'han pogut tancar correctament.

Comentarios

Anónimo ha dicho que…
Regidors de Torroella de Montgrí al sopar? ens podries dir qui hi havia?
Rafael Martín ha dicho que…
Prefereixo no publicar noms en qüestió de política. Sempre miro de mantenir-me al marge. De totes maneres preguntaré per demanar permís per publicar-ho.
Anónimo ha dicho que…
Tranquil era nomès curiositat no passa res :P

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Ja es poden veure els programes de 'REDES' de TVE2 per internet