Sobre les còpies de seguretat

Avui llegeixo a la web del telenoticies una notícia que em sona familiar. Un gran cineasta (Francis Ford Coppola) ha estat víctima del robatori del seu PC, on tenia el guió de la seva última pel.lícula.

Segons explicava, ha perdut 15 anys de la seva vida, ja que els lladres també es van endur la còpia de seguretat que tenia al mateix recinte, sense parlar de les fotos i altre material familiar de gran valor sentimental.

Sempre explico el mateix als meus clients. Al Beers & Blogs, vaig estar parlant amb diferents persones sobre aquest mateix tema, ja que estic desenvolupant un producte referent a les còpies de seguretat, que farà que qualsevol empresa pugui tenir la seva còpia de seguretat a salvo, en un altre lloc fora de la seva oficina, i amb total seguretat sobre la xarxa. Econòmic, rapid i factible. El millor de tot és que funcionarà sobre GNU/Linux. Ja us avançaré més properament.

De moment ja sabeu... si encara no teniu còpia de les fotos dels vostres fills, amics o família i només en teniu una còpia a l'ordinador, és el moment de fer la vostra còpia de seguretat ARA!!!!

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Ja es poden veure els programes de 'REDES' de TVE2 per internet