El que faltava. Et venen windows Vista original infectat amb virus

Doncs si... és real. No us ho pensàveu eh?

Avui mateix, una amiga estava desesperada... que si he trencat l'ordinador, que si he estat jo, que si ha estat el meu home, que si remenem massa.... El seu windows Vista funcionava malament (que raro això venint de Microsoft, no? ;D ). Doncs bé... jo ja li he dit que tots els windows fan coses rares. El seu costava molt d'engegar-se i no es parava quan li deies al sistema 'APAGAR'.

Cecant per internet, he trobat un Help de la pròpia Windows, que et deia que miressis al pannell de control del windows, el lloc de optimització del sistema i tal. Ho he mirat i em deia que l'skype generava errors quan es tancava... l'he desinstal.lat... potser en una propera versió es solventen aquests problemes. I també deia que la tarja de video feia que l'ordinador anés lent. Sorpresa.... el hard que està preparat per windows... alenteix l'ordinador per les bones (supossadament testejat en windows Vista). Total... que he anat a la web, descarregat els últims drivers i instal.lat... ara funciona bé... va 'ràpid' i es tanca. De moment, aquesta amiga torna a respirar (ja li he dit que es prepari per què en un altre moment fallarà qualsevol altra cosa, i que segur que no és culpa seva).

La sorpresa de Microsoft, m'ha vingut avui, quan una cadena de supermercats venien ordinadors infectats de virus. El problema és que es tracta d'un virus que té més de 13 anys i això el Vista que distribueixen porta incorporat un antivirus de fàbrica (que no el virus que existeix de fa 13 anys).

Ja no sé on arribarem... directament demanarem que siguin els propis virus instal.lats al nostre sistema que ens facin les nostres feines... al menys els aprofitarem, no?

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Ja es poden veure els programes de 'REDES' de TVE2 per internet