Màrqueting online. La nova manera d'anunciar la meva empresa

Fa uns anys, estava de moda sortir a les primeres posicions en els cercadors (proveu de cercar Torroella al Google, per exemple).

Avui en dia, aquest mètode és lent i car, a més de que no t'assegura cap posició preferent, però existeixen alternatives, el que es diu CPC (Cost Per Click).

Un anunci CPC es pot publicar en 15' i només et descompten els diners quan algú fa un click sobre un anunci. Els anuncis apareixen segons les paraules que nosaltres vulguem, competint amb altres anuncis per la mateixa paraula. Guanya posicions el millor anunci i que paga més, tot i que, si un anunci paga més però és de baixa qualitat, segurament baixarà posicions que el que no paga tant, però que és de més qualitat.

Podem donar un preu a cada una de les paraules, i es recomana cada dia mirar cada campanya publicitària per poder optimitzar-la tant com es pugui.

L'avantatge d'aquest tipus d'anuncis és que atrauen només públic qualificat. Això es transforma amb visites de persones interessades en els nostres productes o serveis.

Aquests anuncis també apareixen en altres webs del sector, no només en el cercador google. Si visiteu la web www.torroellaestartit.com, veureu uns anuncis de google. Aquesta web, com hi ha d'altres que existeixen, permeten que google publiqui allà els seus anuncis. La web parla de Torroella de Montgrí i l'Estartit, per tant, és un punt important a tenir en compte quan volem anunciar un hotel, càmping, restaurant, ..., de la zona. D'aquesta manera, l'anunci tindrà doble cara... Si fem una campanya de màrqueting d'un hotel a l'Estartit, apareixerà molt probablement també com a anunciant d'aquesta web. És per això que aquesta anuncis atrauen a un públic altament qualificat cap a les nostres webs.

Amb aquestes campanyes podem duplicar les visites de la nostra web.

Creiue-me. És una molt bona alternativa pels vostres negocis. Si voleu més informació, només cal que contacteu amb mi.

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Ja es poden veure els programes de 'REDES' de TVE2 per internet