Reducció de despeses. Tothom parla, però que puc fer jo? Doncs estalviar 40.000€/any amb 200 PC'S!!! I només amb electricitat!!!

He sabut que el Banc de Santander tancarà els dissabtes per estalviar despeses.

Estic preparant una jornada de formació per reduir despeses a les empreses (ja us avisaré quan arribi el moment). Com podreu esbrinar, algunes parts van encarades cap a programari lliure, però d'altres també per estalviar en maquinari.

Aquest PC que veieu a la imatge consumeix només 18W. Si calculem el que ens podem estalviar a l'any, utilitzant un PC d'aquestes característiques versus a un PC normal que consumeix uns 350W, l'estalvi pot pujar més de 200€/anuals en electricitat.

Imaginem una empresa amb 200 ordinadors... què podria estalviar? 200€/any x 200 PC'S = 40.000€/anuals només en electricitat.

Lògicament no demanem a aquests ordinadors jugar a jocs 3D, fer càlculs i esperar resposta immediata, etc... però en la majoria de vegades (llegir mails, navegar per internet, crear documents de text, fulles de càlcul, etc... ), tenim més que suficient (i encara que sigui partidari de sistema operatiu GNU/Linux, també funcionen amb XP sense cap problema).

Aquest any estaré a la Fira de Sant Andreu de Torroella de Montgrí (ho avanço en primicia), i tindré un d'aquests pc's d'exposició per què pugueu provar-lo i veure que realment el rendiment és força bó.

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Ja es poden veure els programes de 'REDES' de TVE2 per internet