La fi dels ratolins???

Recordo quan....
- es va incorporar el primer ratolí. Tothom coincidia en no voler-lo i volien continuar utilitzant el teclat. Els primers programes de windows que jo creava, en moltes ocasions, havia de preparar-los per ser utilitzats fàcilment amb teclat. Totes les estoretes que utilitzaves acabaven igual, brutes o les de tela totalment destrossades del fregament del ratolí
- van implantar la rodeta d'scroll al mig dels ratolins. Després de navegar durant hores a la web utilitzant aquesta rodeta, intenteu agafar un ratolí sense aquesta rodeta d'scroll. Us tornareu 'lelos'.
- es va implantar el ratolí òptic. Va ser un gran avenç el treure la rodeta que feia que les guies quedessin sempre plenes de brutícia i després mai rodaven bé. Les estoretes van canviar i es van fer més resistents.
- es van implantar els ratolins i teclats inalàmbrics. Jo encara en tinc un, en una caixa per què, cansat de canviar piles, de que ara funciona i ara no, i no saps mai si són de les piles, males conexions.... total, el millor és tenir-ne un òptic però amb cable.
- ens vam quedar amb l'estoreta i vam llençar el ratolí??????? Avui llegeixo al 3cat24.cat que apple ha tret al mercat aquest tipus d'estoreta, sense ratolí. La mateixa detecta el moviment i intueix què és el que vols fer (tant en moviments com fent click). Serà compatible amb els PC'S? De moment crec que no.

Foto: 3cat24.cat

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Ja es poden veure els programes de 'REDES' de TVE2 per internet