El 60% de les compres per Internet no s'acaben efectuant

Bona part de la meva feina es basa en transaccions B2B per internet, o sigui que he experimentat de tot, i dono la raó al 3cat24.cat, i no cal sortir de les nostres fronteres.

Les empreses més importants i usuals amb les que treballo, tota la compra es realitza instantàniament per Internet, però m'he trobat en altres casos:

- Un proveïdor que la compra l'has de fer mitjançant diferents llistats diferents (totalment separat del producte amb la foto i explicació), on per accedir a la llista de preus de distribuïdors has d'estar com mitja hora navegant per la web per trobar l'enllaç com a distribuïdor. Després t'envien un mail amb el pressupost i has de fer-lis una transferència.... llavors t'envien el gènere.
- Una botiga de roba online on és gairebé impossible arribar al mètode de pagament... tres vegades que ho vam intentar, totes tres amb problemes. La web se l'haurien de mirar per què no és gens àgil utilitzar-la... ni jo sé ben bé on estan les coses ni com s'ho han ingeniat per fer-ho tan malament.
- Un sistema de reserves de càmping online totalment ineficient.
- ...i us podria dir uns quants més... però ja veieu que s'apropa només amb això a les estadístiques del 3cat24.cat.

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Ja es poden veure els programes de 'REDES' de TVE2 per internet