Reducció de costos en Sistemes Tecnològics i Infrastructures fins a cost 0€. Xerrada a Sabadell

Aviat tindreu una cita amb mi, a Sabadell.

Ja tinc el preview del que serà la aquesta jornada (o mini jornada) que impartiré el Dimecres, 21 d’octubre de 2009 al Centre Metal·lúrgic (C/ Tres Creus, 66. 08202 Sabadell), de 12 a 13:30 hores. Gràcies al Centre Metal.lúrgic i a l'Institut Català del Coneixement i Societat de la Informació.

Es tracta de mostrar amb 4 pinzellades ràpides tot el potencial del programari lliure i privatiu, gratuït o de baix cost, eficiència energètica amb PC'S, etc... per reduir al màxim el cost en un sistema informàtic. Amb aquesta jornada volem fer obrir els ulls a les empreses per què coneguin tot el que normalment no poden trobar a les botigues, tot allò que és ocult per a tothom, i que només els que ens dediquem a la informàtica ho coneixem.

Jo destacaria d'aquesta jornada l'apartat on es parla de la seguretat del sistema, virtualització i, per últim, els PC'S Fanless on en la majoria dels casos poden ser utilitzats sense cap tipus de problemes amb molts d'entorns, aconseguint un estalvi energètic del 95% (en el post anterior ho deia... podem aconseguir un estalvi de més de 200€/any per cada PC!!!).

Si us interessa la 'minijornada.' ... ja trigueu a apuntar-vos!!! Teniu la informació de contacte en aquest document.

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Ja es poden veure els programes de 'REDES' de TVE2 per internet