Màrqueting via SMS


La tecnologia avança. Sovint parlo com a base tecnològica la plataforma d'Internet, però existeix molta tecnologia al nostre voltant. Els mòbils, per exemple, sempre els portem a sobre, i molts d'ells no tenen ni tan sols Internet, però hi ha un sector que es pot explotar barrejant les dues tecnologies: Internet + SMS.

Primer de tot, necessitem una base de dades de telèfons mòbils del sector que volem atacar. Segon, necessitem un software basat en la plataforma d'internet per a poder crear i barrejar les campanyes que volguem amb aquesta llista de telèfons mòbils.

Us imagineu una botiga de Torroella de Montgrí que vulgui engegar una campanya per oferir un producte nou, ofertes, o alguna cosa per l'estil a gent de Torroella de Montgrí o que estigui interessada en la nostra població? Enviar un SMS a cada persona amb aquesta informació, ja és possible.

Amb tot això, aconseguim un sistema de màrqueting que arriba directament al nostre públic objectiu.

Actualment estem en investigació en aquest terreny per poder explotar moltes característiques de la missatgeria SMS. Aviat rebreu notícies.

Recordeu: sempre hem d'anar amb la llei per davant, per tant, el primer de tot és demanar permís per poder enviar-lis publicitat.

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Imprimir etiquetas APLI en PDF desde PHP