L'ús dels blogs redirigeix la comunicació de la política

Les noves tecnologies fan canviar hàbits importants de la vida quotidiana.

Aquesta entrada del blog és especial, ja que no m'agrada barrejar la política amb la meva feina, però crec que el tema és prou important com per fer-ho.

Sempre he cregut que la política és un joc d'estira i arronsa, a veure qui pot més, però realment ho veig com un joc. De totes maneres, la política és així. Suposo que per això no m'agrada, i com que no saps mai què és el que pots dir o no dir, doncs millor no ficar-t'hi, ja que potser dius una cosa i després s'entén una altra. Tots sabeu que sóc un persona sincera i dic el primer que se'm passa pel cap, sense pensar les conseqüències, però penso que el que és, és, i el que no, doncs no (jo no serviria com a polític, la cagaria constantment, sort teniu, torroellencs, de no haver-me presentat com a regidor, o pitjor de tot, com a alcalde, jejeje).

Des de que l'antic president de la Generalitat Pasqual Maragall va obrir el seu blog personal (que per cert, avui no funcionava... potser fa dies o mesos que ja no funciona, s'emporta de part meva un punt negatiu), això ha estat un no parar d'obrir blogs polítics.

Feia ja molts mesos que seguia de prop el blog de l'actual Alcalde de Torroella de Montgrí Joan Margall, fins que fa uns dies vaig rebre l'avís d'obertura del blog de l'antic Alcalde Carles Negre. Tots saben que estic obert a les noves tecnologies, sigui quina sigui la seva aplicació, i quant a política, un dia puc donar consells a un partit i el dia següent puc donar també consells a un altre partit. Com he dit abans, prefereixo separar les ideologies polítiques de la meva feina. Tan bon client dintre d'una empresa pot ser un partit com l'altre, sigui o no de la teva ideologia, en aquell moment has d'entendre que és el teu client i li has de respondre professionalment.

La veritat és que es poden trobar moltes idees de la persona que escriu en un blog i en aquest cas, redirigir-les cap a l'àrea política, i és un bon mitjà de comunicació. És un punt d'informació directa, on es pot trobar la notícia de la setmana i directament de la font principal.

Sobre tot, en la política, els blogs poden ser una arma de doble fil... pot servir tant per atacar com per defensar-te, però sempre s'ha d'anar al tanto amb la mà que escriu... no sigui que escrivim més del compte i sens giri la truita: "todo lo que diga puede ser utilizado en su contra".

De totes maneres, m'agrada saber que s'utilitzen les noves tecnologies d'aquesta manera, encara que sigui per la difusió que políticament pugui tenir. És un exemple molt clar de demostrar fins on pot arribar el món de la comunicació a través d'internet.

Esperem que molts altres sectors ho entenguin i l'utilitzin també. Crec que les noves tecnologies és un dels pilars més importants pel desenvolpament empresarial de qualsevol sector. Sempre estaré obert i encantat d'atendre a qualsevol persona, empresa, o partit polític que estigui disposat per apostar per les noves tecnologies, sigui el partit que sigui.

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Ja es poden veure els programes de 'REDES' de TVE2 per internet