El nou windows es dirà (de moment) Windows 7. Esperarem fins el 2010?

Ja es parla del nou sistema que Microsoft ha començat a preparar. Es dirà Windows 7 ('Vienna' com a nom del projecte de treball).

Tornaran a reprogramar tot el Vista per crear-ne un sistema operatiu nou? O pel contrari, aprofitaran el propi Vista, amb tot el que han patit per treure'l al mercat, i el modificaran per treure'n el Windows 7?.

Segons es diu, sortirà cap al 2010... massa temps per esperar, i segurament, s'allargarà molt més, com va passar amb el Vista.

Jo aposto pel GNU/Linux, però costa molt introduïr-lo al mercat, en part, pel desconeixement de la gent. Moltes persones em diuen que és difícil acostumar-s'hi a les coses noves (i no costa acostumar-si al MS Vista? Dic jo). Però vaja... encara queda molt que recórrer al GNU/Linux en algunes aplicacions per igualar el software que corre amb Windows... això s'ha de reconèixer.

El Vista ha tingut varis noms al llarg del seu desenvolupament. Veurem quants en tindrà aquest Windows 7. Respecte al Vista, de moment, només he sentit algun comentari a favor seu en quant al disseny (les paraules textuals: és més maco). Per tota la resta, tothom opina que no dóna bons resultats i que és lent.

Jo, personalment, ja n'he desinstal.lat un a petició del client, tornant-li a instal.lar el XP professional. Veurem d'aquí a uns anys si es pot o no utilitzar aquest sistema operatiu, però de moment, costa acostumar-s'hi.

Parlant amb altres informàtics m'han comentat el mateix.

Microsoft demana mínim 1Gb de Ram. Jo recomano 2Gb. Quan vaig anar al SIMO de Madrid aquest any, un company va obrir el MS Word, MS Excel i alguna finestra del propi sistema de fitxers... 800Mb. li consumia la bèstia. No hi havia res als documents, estaven en blanc i són programes d'estar per casa. Imaginem-nos que el fem pencar de debò!!!

Tot i així, encara que tinguis prou memòria, segons he vist en alguns ordinadors, queden ralentitzats...

Encara recordo els programes fets amb MS DOS (si... de Microsoft també). Eren més complicats de programar però funcionaven bé. Potser serà així el proper Windows 7??? Realment aniríem tots millor, però trobaríem a faltar el ratolí i les pantalles gràfiques. Estem condemnats a continuar per aquesta línia i acceptar el que hi ha. Només ens queda dir que 'Santa Tecla' ens protegeixi a tots amb el Windows 7. Nosaltres arrossegarem el nostre propi pes imposat pel Vista fins que aquest funcioni bé... o al menys millor del que funciona ara.

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Ja es poden veure els programes de 'REDES' de TVE2 per internet