Que podrien fer les grans companyies respecte al gran terratrèmol de la Xina?

Tot i que en un post anterior comentava que la Xina era un dels països on hi ha més censura, sobre tot a Internet, crec que les grans companyies (Google, Microsoft, etc...), podrien tenir un gran repte que ajudaria a moltíssima gent.

M'imagino el sisme, la confusió, i després, la recerca de la gent... En aquest últim punt, crec que les grans empreses és on podrien donar tot el seu suport. Crec que la pitjor desesperació que pot tenir una persona és que no sap si el seu fill està viu o mort, i que viu en una ciutat propera, però que ha quedat incomunicada, per exemple.

Crec que s'hauria de dissenyar un portal per introduir les dades de la gent. Es podrien fer en diferents punts de ciutats, una connexió via satèl·lit.lit i, responsables d'aquestes grans empreses, estar per aquestes persones que ara estan cercant en llistes fetes amb paper i que s'han d'anar actualitzant manualment. Es podria fer tot digitalment i coordinadament, on-line i en temps real. La gent podria saber si aquell familiar seu ha sobreviscut al gran terratrèmol tan aviat com el sistema ho sapigués. L'avantatge és que tots els punts de la ciutat, estarien treballant sobre la mateixa base de dades, el que fa que les distàncies no siguin un problema, però clar, cal arribar als punts amb la tecnologia adient, i que el govern de la Xina deixi fer-ho, també.

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Ja es poden veure els programes de 'REDES' de TVE2 per internet