Firefox continua guanyant seguidors

Firefox és un navegador de codi obert. Molts ja el coneixereu, i els que no, us animo a que el proveu. Descarregueu-lo d'aquí. És gratuït, està en català, traduït per softcatalà, i personalment crec que molt més segur que l'explorer de Microsoft.

Personalment, treballo un 95% amb Firefox i un 5% amb explorer (només les webs que estan fetes 100% per explorer, que és un error, ja que no les podem utilitzar amb qualsevol altre navegador).

Dintre de la feina de cada dia, em trobo que haig de visualitzar les webs amb diferents navegadors per comprovar que amb tots es veuen iguals. Fa molts anys, l'aparença del Netscape (projecte del que va sortir el Firefox), es veien horroroses, i a més era un navegador de pagament, però ara la truita s'ha capgirat. Ara ja es veuen amb tots dos les planes perfectament, i moltes vegades em trobo que el navegador Firefox s'empassa els errors javascript i la web funciona a la perfecció, quan amb explorer peta per tots costats els aplicatius. Per tant... Llarga vida al Firefox.

Suposo que tot això influeix a que la gent utilitza cada vegada més aquest navegador. Però no és només la seguretat, el bon funcionament del mateix del mateix, el que sigui gratuït i el que sigui Lliure. També, gràcies a totes aquestes caracteristiques, existeixen infinitats d'utilitats que podeu implementar al vostre Firefox, com el tab effect. Mireu el videu i flipareu... us l'instal.leu i fareu que els vostres amics flipin també. L'efecte fa que quan canviem de pestanyes dintre del navegador, aquestes ho facin amb un efecte 3D.



També existeixen correctors online en català. Lògicament gratuïts. Perfecte!!!

Segons he llegit a naciodigital.cat, s'ha fet un estudi a nivell europeu per mesurar l'índex d'ús d'aquest navegador, i es veu que va creixent. Jo us el recomano per tot el que us he explicat. No deixa de sorprendre'm cada vegada més, i espereu que surti la versió 3. Tot a punta a que serà una BOMBA!!! Milloraran la gestió de la memòria (basant-se en el sistema utilitzat per FreeBSD si mal no recordo), la velocitat d'execució del codi javascript, com un 30%... entre altres coses. Jo ja l'estic esperant amb candeletes.

Aquí teniu l'accés directe a l'estudi que us deia. Que us vagi de gust la navegació (sempre pel meu blog quan us sigui possible) amb el vostre Firefox!!!!

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Ja es poden veure els programes de 'REDES' de TVE2 per internet