Els problemes que vindran amb la TDT

Avui estava mirant TV3, quan de cop i volta, la imatge s'ha aturat i ha estat així durant uns segons... després s'ha tornat negra i ha sortit un avís de 'no signal'... després s'ha tornat a connectar i ha continuat.

Quin ha estat el problema? doncs els descodificadors TDT que estan entre mig de casa meva i de l'emissor.

Actualment NO tinc TDT, per tant, no hauria d'haver vist aquest error. Llavors... què ha passat. Tot apunta a que el senyal s'envia ja codificat, però hi ha actualment un Descodificador de TDT a analògic. Per tant, si falla el TDT, també falla l'analògic. Aquest fallo també el vaig veure fa uns mesos al Canal 33. Suposo pel període de proves que, lògicament, han de fer.

Els problemes vindran quan els nostres TDT's comprats a 'la botiga de tot a 100', intentant una vegada i una altra connectar amb els enviaments i no funcionin correctament, i potser no serà el nostre descodificador, si no, un entre mig de la cadena.

La meva opció, de moment, és no comprar cap TDT fins que arribi el moment. Per què? doncs per què la tecnologia avança d'una manera tan ràpida, que, segurament, quan estigui instal.lat tot el sistema TDT, haurà quedat en una tecnologia obsoleta (se suposa que no, que es fa per què duri temps, però ja veurem). Jo de moment, espero a que arribi el moment, i agafaré algun descodificador de l'època, que ja hauran estat més que experimentats i solucionats la major part dels errors.

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Ja es poden veure els programes de 'REDES' de TVE2 per internet