L'energia alternativa no és suficient

L'altre dia, per la variant de Girona, ens van fer parar a tota la fila de cotxes que viatjàvem direcció cap a Barcelona. Resulta que un comboi especial passava pels túnels i tallaven tot el trànsit. Transportaven un producte especial... aspes per a generadors d'electricitat eòlica. Mai havia vist una peça tan gran per la carretera transportada en tràilers... Sembla mentida el que pot generar la raça humana... una aspa d'aquelles mides, hauria de generar molta electricitat, vaja.... al menys això semblava.

El motiu d'aquest blog, és que, la veritat, em posso nerviós sabent que el meu ordinador consumeix electricitat, que la meva pantalla produeix raigs nocius, que a més, s'ha produït utilitzant molta energia i materials NO biodegradables, etc... i que caldira fer algo al respecte... i a sobre, em trobo amb aquesta entrada d'aquest blog.... sembla que la cosa no pinta bé per Gaia, el nostre Planeta Terra.

En Josep Pasqual, persona coneguda i entranyable del nostre poble dedicada al nostre poble, investiga constantment el medi ambient, com la temperatura de Torroella de Montgrí - l'Estartit. Aquí trobareu un interessant article sobre el canvi climàtic.

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Ja es poden veure els programes de 'REDES' de TVE2 per internet