Fòrum E-tech 2009

Poques vegades m'he vist tant repetit en un fulletó. Estic fotografiat de davant, de darrera, .... acostumat a ser jo qui fa les fotografies i a no sortir-ne a les fotos, et sorprèn quan en un sol fulletó surts tantes vegades :)

Aquesta imatge que veieu a l'esquerra és la portada del full d'inscripció del Fòrum E-Tech, que és una trobada amb xerrades i un dinar (aquest any serà sopar), on s'entreguen uns premis com a reconeixement de l'esforç de les empreses TIC gironines.


Aquest any n'he presentat 5 projectes, a veure si al menys un opta a ser finalista o guanyador d'alguna categoria.

A la imatge superior, em veureu a la fotografia, quan vam recollir els premis de l'any passat. He pogut optar des del 2006, consecutivament, un premi cada any, i això és un gran reconeixement a l'esforç que inverteixo en l'empresa.



Si us interessa l'acte, us adjunto un enllaç a les fotografies que vaig prendre amb en Jordi Camps al Fòrum 2008 i una llista d'enllaços on trobareu informació, inscripcions, etc...

Fotografies Fòrum E-Tech 2008

Full d'Inscripció en format MS Word
Full d'Inscripció en format PDF
Full informatiu en format PDF

Web del fòrum: http://www.forumetech.com

I si us agrada la lectura, també us adjunto la nota de premsa que ha emès aenteg.

----
El proper dimecres 11 de novembre, l’Hotel Carlemany de Girona acollirà el V Fòrum de Noves Tecnologies de les Comarques de Girona. La jornada, organitzada per l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG), s’ha erigit com un punt de referència per tal de millorar el coneixement de les noves tecnologies en tots els àmbits: empresarial, institucional i ciutadà. El Fòrum ha estat fins ara dirigit a empresaris del sector TIC i a la societat civil en general. Com a novetat, els continguts d'aquesta edició han estat enfocats a dirigir-se i aplegar el màxim nombre d'empresaris de qualsevol dels sectors del teixit empresarial gironí.

Enguany, aquest ja tradicional esdeveniment renova el seu format amb l’objectiu d’aprofundir i millorar el seus continguts. En aquest sentit, les novetats d’aquesta edició giren entorn el seu horari que passarà a ser una jornada de tarda; i també amb la creació de la primera Nit TIC.

El Fòrum E-TECH 2009, que començarà a les 16:00h, focalitzarà la seva temàtica entorn un eix principal, la importància de les TIC en el nou model econòmic. Comptarà amb tres conferenciants de gran nivell com Carles Grau, Director General de Microsoft a Catalunya; Joan Torrent, Professor d’Estudis d’Economia i Empresa de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i investigador de l’IN3; i Enric Colet, Professor del Departament de Direcció de Sistemes d’Informació d’ESADE. Després de les seves exposicions, es portarà a terme un interessant debat entre assistents i ponents per debatre com poden les pimes gironines millorar els seus negocis amb les actuals eines TIC existents i si estan preparades per afrontar aquesta realitat (veure el programa adjunt).

Una de les principals novetats d’aquest V Fòrum de Noves Tecnologies de les Comarques de Girona és la celebració de la Nit TIC, còctel-sopar a peu dret que tindrà lloc al mateix Hotel Carlemany a les 21:30h. La Nit TIC es convertirà per a tots els assistents en un magnífic espai relacional que reunirà a les principals autoritats de les institucions públiques gironines i acollirà el lliurament dels Premis E-TECH, que arriben aquest any 2009 a la seva setena edició.

Els Premis E-TECH que atorga l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona són un reconeixement a les empreses, institucions, entitats i persones gironines que amb la seva activitat, iniciatives i projectes contribueixen en la difusió i el desenvolupament de la Societat de la Informació i Internet.

La 7a edició dels Premis E-Tech contempla quatre categories. Entre tots els projectes i treballs que presentin candidatura un jurat atorgarà el “Premi a la difusió de les TIC”, “Premi a la recerca i la innovació en TIC”, “Premi a la millor iniciativa en l’administració local” i el “Premi a l’excel·lència en el tractament lingüístic”, aquest últim premi atorgat en exclusiva per un jurat especial format per representants de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i del Consorci per a la Normalització Lingüística.
El jurat que decidirà les candidatures premiades està format per quatre representants de les institucions gironines implicades: Cristina Alsina, Ajuntament de Girona; Miquel Àngel Lleixà, Cambra de Comerç de Girona; Miquel Duran, Universitat de Girona i Joan Ribas, AENTEG.

Finalment, i com a darrer apunt d’un Fòrum E-tech 2009 ple de novetats esmentar que, a les 20:00h a la Sala Piano-Bar de l’Hotel Carlemany, tots els assistents podran gaudir d’un tast de vins a càrrec de Xavier Morera i la col·laboració d’Empordàlia.

Inscripcions
És imprescindible formalitzar l
a inscripció tant per a la Jornada tècnica com per a la Nit TIC. Ambdues són gratuïtes.
Es poden realitzar mitjançant formulari d'inscripció (adjunt), o bé per telèfon (Secretaria Tècnica del Fòrum E-TECH: 972 218482) o correu electrònic de nadark que trobareu al formulari d'inscripció.
El número de places és limitat.
----

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Ja es poden veure els programes de 'REDES' de TVE2 per internet