Per a tots els clients de Telefónica duo 3Mb. Ampliació a 6Mb pel mateix preu

Avui he trucat a telefònica per un tema del compte corrent i, com sempre, han aprofitat per informar-me de les mateixes ofertes que m'arriben amb tríptics amb la factura telefònica, però també m'han ofert pel mateix preu del meu ADSL 3Mb de baixada amb 320kbps de pujada, el ADSL 6Mb de baixada amb 320kbps de pujada pel mateix preu. Ja veieu.... la pujada continua sent deficient, però al menys podreu descarregar amb més velocitat.

Aquest tipus d'adsl es venia a un 1€ més si contractaves el servei d'antivirus (potser és que tenen antivirus pels Linux???? Quina passada!!! no ho sabia!!!!, jejeje). Però ara sembla ser que ja et pugen la velocitat sense haver de pagar aquest euro de més.

Jo pensava que amb les tecnologies d'avui, Internet s'utilitza per comunicar-nos amb els altres, no s'utilitza exclusivament per navegar per webs i descarregar-nos fitxers, si no també, per enviar-ne i emetre dades cap a altres persones o empreses. Existeix un buit impressionant en serveis de connexió virtuals entre empreses, i els que existeixen són serveis molt cars. Esperarem serveis com la fibra òptica mitjançant la qual (si les companyies ens deixen, clar), podrem interconnectar-nos més decentment.

Doncs bé... que ho sapigueu. Així tots els que tingueu l'adsl 3Mb, podreu tenir el de 6Mb pel mateix preu si ho demaneu.... i l'oferta és pels que estigueu amb la companyia Telefónica.

Foto: Adslzone.

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Imprimir etiquetas APLI en PDF desde PHP