Ja anem per la 3ª 'IT Crowd'

Des de l'estiu que de tant en tant fem una trobada d'Informàtics per la zona del Baix Empordà. Ahir va tocar Verges.

El nom d'aquesta trobada, IT CROWD, l'ha donat l'Àlex Corretgè, bàsicament el que llança sempre el primer mail per fer la quedada.

És una sort que algú enviï un mail per fer una quedada d'informàtics i després d'uns minuts, tota la resta contestin per donar el vist i plau o bé per donar un dia alternatiu per a fer la trobada.

Aquesta trobada esporàdica, s'està convertint en una quedada més o menys periòdica.

L'avantatge d'aquesta quedada és que, parlis amb qui parlis, tots t'entenen i no et sents com un 'bitxo raro' quan parles de telefonia IP, la nova IPv6, Proveïdors de Registres de dominis, preus, mètodes, programació, etc.... Serveix com a canal per desfogar-te, per explicar el que tens a dintre i, sobre tot, per compartir experiències, idees, etc. Tot en pla super informal, prenent un cafè, una cervessa o bé el que vulguis.

Jo em pregunto també... què deuen pensar els clients del bar quan ens veuen riure i parlant d'aquest modo tan raro? Ens deuen tenir per uns geeks?

Aprens molt dels altres i és una sort que tots ens ho passem d'alló més bé. Són hores que no produeixes a l'empresa però que serveixen per relacionar-te i aprendre dels altres... jo ho dic sempre... el saber no ocupa lloc, i si a més a més, t'ho passes bé, doncs millor, no?

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Ja es poden veure els programes de 'REDES' de TVE2 per internet