El gran monopoli de les marques. No només Microsoft és culpable.

Porto uns dies lluitant contra una marca de cotxes (la que adorna el post és simplement per adornar el post, no vol dir que sigui aquesta marca en concret).

Resulta que un taller em va trucar per què el seu ordinador que conecten als cotxers per a realitzar els diagnòstics, no funcionava correctament (windows, lògicament).

Després d'intentar fer l'impossible per desinstal.lar el tallafoc, que era el que frenava l'accés a Internet, Antivirus, etc... només ens ha quedat resintal.lar la màquina.

Després de la reinstal.lació, recerca de drivers, actualització de programari necessari i de sistema, arriba el moment de posar en marxa també el propi software de la marca... Sorpresa!!! s'han acabat les llicències.

El problema de tot això l'ha creat la pròpia marca, que en lloc d'intentar ajudar a vendre vehicles, frenen els distribuïdors, fent-li's comprar nous sistemes operatius i hardware inecessari per poder continuar donant-li's suport... és que no n'hi ha prou en pagar per un portàtil i un software un pastón i que et diguin que només durarà 3 anys? És que no s'han donat compte que estem en crisis? per què no ajuden als concessionaris a vendre més vehicles en lloc de fer-lis pagar per tot això que realment no necessiten? Ja està desfasat el Windows XP?

Suposso que a dalt de tot hi ha algú que s'omple les butxaques gràcies als petits concessionaris. És inadmisible la situació i ho denuncio públicament. Srs fabricants de cotxes... jo ja sabia que en el moment que havíem de conectar un ordinador al vehicle per saber què li passava, i més anant amb Windows, no aniríem bé, però el que és inadmisible és vendre una moto invisible a uns petits empresaris que no la necessiten. Centrin els seus esforços en millorar el software per a continuar utilitzant el mateix hardware que tenien (què tal en Linux?) i no en intentar obtenir uns euros extres al mes de cada concessionari, que estem en temps de crisis, carai!!!

Comentarios

Toy folloso ha dicho que…
Rafael, els roben els calés i els xulegen.
L´única manera de plantar cara a la marca es tenint moltes ventes.....

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Ja es poden veure els programes de 'REDES' de TVE2 per internet