Com ajudar a posicionar webs

Fins fa uns mesos, utilitzava poques eines extres al Firefox (traductor català i la barra de netcraft bàsicament). Actualment, una de les que no m'oblido mai d'afegir és la barra d'Alexa.

Alexa és un sistema que enregistra les webs que naveguem per tenir un índex de visites sobre portals i ens serveix per mesurar el tràfic de les diferents webs i donar-li un ranking.

Si instal.leu la barra d'Alexa, ajudareu a posicionar els vostres portals de visita més asidus (www.nautic-cat.com, www.rafamartin.info, www.inatica.com, www.torroellaestartit.com, www.vimmocat.com, www.estartit.es, www.invertiaweb.com, ....).

És gratuïta i penseu que estareu fent un favor a la gent que normalment visiteu. Actualment és una de les einesque recomano, ja que també us ajuda a vosaltres a veure la importància de les webs.

Endavant amb la descárrega!!!

Comentarios

Anónimo ha dicho que…
Ei, només un apunt: la barra d'Alexa és considerada "spyware" per un bon número d'antivirus. L'Avast, que jo sempre recomano en la seva versió gratuïta per a ús no comercial [www.avast.com], n'impedeix l'execució.

http://www.publispain.com/spyware/lista_de_spywares/Alexa.html

http://www.imilly.com/alexa.htm

Personalment, i crec que estaras d'acord amb mi, la millor manera de posicionar un web és que sigui útil i/o tingui continguts de qualitat. La resta és complementari i no tindrà cap mena d'efecte si el web no val la pena! ;)

Per cert, felicitats pel premi e-tech! ;)
Rafael Martín ha dicho que…
Wei Mique.... com sempre, gràcies per les teves aportacions.

Lògicament, el que comentes, és el millor, que una web tingui bons continguts, d'això es tracta... si tenim una web pobre, rarament tindrà moltes visites, i si les tenim, seràn rebots, el que voldrà dir que la gent, tal com entra, marxa. Alexa només és un complement més.

Gràcies per les felicitacions també!!!

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Ja es poden veure els programes de 'REDES' de TVE2 per internet