Servidor web Microsoft a punt de sobrepassar Apache?

Aquesta és l'estadística actual dels servidors web que s'utilitzen a tot el Món.

Netcraft consulta el tipus de servidor que fa funcionar una web (Apache, IIS de Microsoft, Google, ...).

Des de fa molts anys, Apache ha estat el dominant absolut dels servidors d'internet (la majoria d'ells utilitzant GNU/Linux), però des d'un temps cap aquí, la distància de separació entre els servidors web Apache i IIS està essent cada vegada menor.

Això ha estat degut per diferents causes... Microsoft va 'comprar' diferents proveïdors de Hosting per a fer que els dominis que no tenien plana web de moment, per a que apareixés una plana tipus 'pàrking' del domini i que la donés un servidor IIS. Amb això va aconsseguir un bon número de dominis que utilitzaven ara servidors IIS.

Més tard, Google va utilitzar un servidor web propi. Abans utilitzava Apache, per tant, aquest marge se l'emporta el nou servidor web de google i es resta d'Apache.

Actualment, els blogs (blogger.com) i els espais webs semblants (myspace), estan creixent molt i guanyat terreny. Aquests dominis no utilitzen Apache, per tant, cada vegada es va reduïnt la quota, i pel que es veu en la curvatura de l'estadística, aquesta caiguda és imminent.

Aviat podrem veure si es recupera o aquesta distància entre servidors històrica té els dies comptats.

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Imprimir etiquetas APLI en PDF desde PHP