Còpies de seguretat i servidors d'alta disponibilitat

En una setmana dos clients meus han tingut problemes informàtics relacionats amb les còpies de seguretat... la diferència entre ells és que un d'ells utilitza Linux i l'altre no. Jo porto el servei tècnic del servidor Linux, i el de Windows el porta una altra empresa.

El client que utilitza Linux (i que ningú l'ha reiniciat encara des de que el vaig instal.lar, per cert, amb versió en Català, i per postres, no el van pagar per què els hi vaig regalar... és gratis en la majoria dels casos), tenia uns fitxers corromputs (per alguna penjada d'algun ordinador de la xarxa, hi havia alguns fitxers que s'havien guardat malament). Només va caldre que em connectés remotament i li restaurés aquests arxius, sense necessitat de desplaçaments. Aquest client té un sistema Linux que li prepara tres còpies diàries (per perdre les mínimes dades) i també li realitza una còpia quinzenal de tot el sistema. A més, si el disc dur principal fallés, existeix un secundari que pot entrar en funcionament tant punt es vulgui, amb una instal·lació prèvia del mateix sistema operatiu. Aquest client, en menys de 5 minuts, tenia el seu sistema funcionant un altre cop.

El segon client, utilitza un Windows Server (que han de reiniciar vàries vegades al mes, quan detecten que les aplicacions no funcionen com ho haurien de fer, clar, i que ha costat un pastón a sobre... ahhhh i no està en català). Un error en algun fitxer del sistema ha inutilitzat el mateix, i, per postres, no poden accedir a les còpies de seguretat. Aquest ordinador actua com a servidor de domini, el que fa que sense aquest ordinador, tota l'empresa estigui parada. Fins a 4 dies com a mínim estaran així, segons m'han comentat (i ja en porten com a mínim 3 o 4 dies amb aquests problemes), o sigui, que... visca el servei tècnic de Windows!!!!

Feu-me cas, empreses... aneu a la solució que realment funciona, que sigui segura i estable, sense necessitat d'antivirus ni antiespies, que estigui amb el vostre idioma, i si, a sobre, és més econòmica que l'altre solució, millor, ... no?

Si us fa por ficar-vos amb un producte que no confieu amb el suport que us poden donar... Què ha passat amb el servei tècnic de Microsoft? Us penseu que us hi estaran ara? On és ara la gran companyia d'en Bill Gates? A casa del client m'agradaria veure-l's a tots intentant solucionar-li el problema!!!! Srs. de Microsoft... la gent comença a estar cansada de veritat. Un sistema operatiu serveix per això... per operar, no per estar penjat o parat i a més bloquejar a les dades del propi client que han confiat en el seu sistema operatiu!!!

Us he preparat un informe bàsic per què enteneu amb 4 línies els diferents tipus de xarxes que es poden muntar. Totes elles es poden fer amb Linux.

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Ja es poden veure els programes de 'REDES' de TVE2 per internet