El Mozilla Firefox és ja una amenaça real al MS Internet Explorer

Avui llegeixo al 3cat24.cat, que segons StatCounter, el Mozilla Firefox és un navegador utilitzat per més del 34,6% dels usuaris d'Internet.

Feia uns dies vaig tenir una conversa amb un client. Utilitza el MS Internet Explorer, versió 6, o sigui, un navegador ple de forats de seguretat, però sembla mentida. Els hi és igual. No volen actualitzar-lo ni utilitzar cap altre software, al igual que el gestor de correu, un trist i antic Outlook Express. Creuen que tenint un antivirus no els hi cal. Ja veurem quan em truquin demanant servei de recuperació de dades o quan li toqui a l'empresa que els hi porti....

Creieu-me, utilitzar un navegador obsolet, és com anar a un bloc de 150 pisos i haver de pujar a dalt de tot en un ascensor d'aquells antics que no tenien portes i veies com anava passant pis per pis davant teu... Es pot pujar??? Doncs si, però hi ha 'forats de seguretat' (aquesta vegada de veritat), i és perillós. Què hagués passat si la nostra societat no hagués fet un 'update' dels ascensors???? És igual... com que hi ha metges doncs no passa res, no????

Si els actualitzeu ens fareu un favor.... UN GRAN FAVOR, també per què moltes novetats de les webs no funcionen en aquests navegadors, i tenim molt mal de caps per culpa de que aquests tipus de navegadors no utilitzen estàndards. Una de les últimes webs que he fet, funcionava en 4 dels navegadors que tinc instal.lats en el sistema (MS ie 7, Mozilla Firefox 3, Safari i Google Chrome), però no funcionava en el MS ie 6 que resulta que era el que tenia el client... quin calvari!!!!

Reflexioneu, si us plau. Anirem tots millor. A més... el Firefox és gratuït i en català, amb un munt de complements extres i trucs... què més voleu???

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Imprimir etiquetas APLI en PDF desde PHP