Jornada PIMESTIC. La seguretat a l'empresa

Avui he pogut participar en una xerrada organitzada a Figueres.

Acompanyat d'en Jordi Camps, he assistit al que ha estat una xerrada formidable on la gent ha aprés el què ha de fer i no fer dintre d'una empresa per maximitzar la seguretat de la xarxa, com ara, no connectar-se a xarxes p2p i descarregar software il.legal, no obrir correus electrònics sense saber de qui son, o bé aquelles fotos o acudits que ens envien cada dia, etc...

L'objectiu és donar més seguretat a l'empresa, i tot s'ha transformat en una paraula:

SENTIT COMÚ

Ho he dit a la xerrada i ho continuo dient aqui... si em donen a escollir entre un antivirus i un SAI (Sistema d'alimentació Ininterrompuda, o sigui... una petita bateria que ajuda a que si marxa la corrent, puguis tancar l'ordinador), prefereixo el SAI. La tallada de la corrent no la puc control.lar, però els virus, 'de moment', si.

Vull donar gràcies a la Cambra de Comerç de Girona, a Pimestic, al Consell Comarcal de l'Alt Empordà i a tota la gent que s'ha mogut per poder fer unes jornades com aquestes.

Felicitar també a les empreses que han decidit fer un pas més enllà i informar-se dels perills que existeixen al seu voltant. Les noves tecnologíes són prodigioses, però també perilloses si no s'utilitzen de manera adient.

Per als qui esteu interessats, el proper 16 de Març hi haurà una altra, on explicaré què pot fer qualsevol petita empresa per modernitzar el seu negoci i posar-ho en xarxa, internet, correus electrònics, plana web, campanyes de màrketing,....

Dóno gràcies també a en Jordi Camps per assistir, apoiar-me en tot moment i fer-me les fotos i videos que tots podem disfrutar ara.



Comentarios

Albert Alemany ha dicho que…
No hi he pogut assistir.. a veure si al març ens veiem! :)
Bona feina!
Rafael Martín ha dicho que…
Gràcies Albert.

Realment ha estat un repte explicar tot el material en tan poc temps, però s'ha fet el que s'ha pogut.

:)

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Ja es poden veure els programes de 'REDES' de TVE2 per internet