IT CROWD Empordà Febrer'09

L'IT Crowd que celebrem una colla d'informàtics cada x temps (de fet cada quan ens va bé), és una trobada informal per prendre un cafè una cervesa o qualsevol altra cosa mentre es parla de temes informàtics o relacionats. L'objectiu és passar una bona estona per oblidar-te de la feina, prendre algo, relacionar-te amb persones i empreses del sector, aprendre i ensenyar a la vegada.

Aquesta trobada ha estat realment productiva, ja que vam parlar de Societats Limitades, autònoms, Llei de protecció de dades, Assegurances de responsabilitat civil, etc... ja veieu. Temes que potser en aquest cas no tenen res a veure amb la informàtica però que per a desenvolupar la nostra feina correctament, són imprescindibles. Sempre aprens molt dels altres, i els altres de tu, lògicament.

Aquesta es va celebrar a Cal Santi, de Verges. La propera toca a Torroella de Montgrí. Miraré d'anunciar les properes trobades amb temps suficient per què qui vulgui i pugui, que s'apunti, ja que són obertes a tothom amb ganes de compartir coneixement, igual que la filosofia del programari lliure.

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Ja es poden veure els programes de 'REDES' de TVE2 per internet