Spamina i Panda Antivirus uneixen esforços

Sóc distribuïdor Oficial d'Spamina, i orgullós puc dir que és un bon producte antispam, eficaç i suportat per programari lliure al darrera.

Avui he sapigut que Panda Antivirus i Spamina uneixen esforços per combatre l'spam i amenaces d'Internet.

No sóc partidari del software de Panda Antivirus per moltes raons... potser la primera és que s'emporta la meitat de procés de la màquina (quan en principi no haurien d'existir els antivirus per què, per començar, no haurien d'existir els virus,.... vaja... això em fa pensar al sistema GNU/Linux :D ), doncs bé... per un producte que no hauria d'existir i tot i així s'emporta la meitat de procés de la màquina, trobo un preu exagerat a pagar per tenir-lo.

D'altres coses que m'he trobat, és la incompatibilitat amb simples targes de xarxa que feien que l'antivirus no s'actualitzés... i res... a esperar a la propera versió d'aquí a uns mesos, que ja ho solventarien... i de mentre esperem... què fem??? esperem a que ens envaeixin els virus als nostres ordinadors Windows?????

No sé... aquesta nova parella no m'acaba d'agradar, però tot i així, crec que pot significar un pas endavant per Spamina... ja ho veurem!!!!

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.