Adquirint un VPS (Virtual Private Server) per a realitzar streaming

Em trobo ara mateix contractant un Servidor Virtual Privat, que es dedicarà a retransmetre online qualsevol senyal d'audio procedent de ràdios municipals. Serà un servidor de ràdio.

El projecte serà important, ja que per començar, hi haurà una petita aplicació que permetrà als ordinadors de les ràdios que emetin cap al VPS, l'enviament de fitxers tipus 'live' i aquesta emissió serà emmagatzemada per poder-la reproduïr des de qualsevol lloc del món.

Quan tingui desenvolupat el projecte final, ja us avisaré. Aquest nou projecte reduirà dràsticament desplaçaments i personal de les ràdios, i Internet permetrà que això sigui possible. Si fins ara per emetre cap a la ràdio municipal calia una persona a l'emissora i dues desplaçant-se amb l'equip mòbil, aquesta tecnologia permetria tenir només dues persones, i en alguns casos, només una.

He valorat contractar un allotjament i realitzar jo mateix un housing, però resulta inviable pel tema de la transferència, per tant, he optat per, de moment, realitzar un VPS.

Objectiu: Reducció de costos, millorar el servei i obrir noves possibilitats a les ràdios i semblants.

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Ja es poden veure els programes de 'REDES' de TVE2 per internet