Objectiu complert. Openbravo POS ha estat a l'altura

Durant aquests dies he recollit les pantalles tàctils i tpv's de lloguer que una discoteca gironina m'havia llogat per la temporada d'estiu.

La temporada (una mica marcada pel mal temps en general), s'ha vist salvada, i el software Openbravo POS ha estat a l'altura de les espectatives.

El software els ha donat accés a tots els terminals a la mateixa base de dades (MySQL). Només han hagut de mantenir un terminal per què tot l'stock pugués ser actualitzat des de qualsevol terminal.

Tots els tpv's han estat connectats mitjançant una xarxa wifi, sense necessitat de passar cables, pel que la instal.lació i configuració ha estat mínima, el que ha ajudat a reduïr els costos.

Un 10 per l'Openbravo POS!!!!

Comentarios

Toy folloso ha dicho que…
Aquest es el tipus de post que satisfà al seu propietari, però crec que podríes d´extendre´t molt més, per que poguèssim intuïr totes les possibilitats d´aquest sistema, aplicat a d´altres àmbits, inclús.

Respecte al posicionament en el Google, crec que hi ha webs que l´enganyen, i que aconsegueixen sortir davant d´altres que s´ajusten molt més al objectiu de la cerca.
Terra, Yahoo answers, Ciao....(ja les dèu tenir calades tothom...).
Rafael Martín ha dicho que…
Bones.

Aquest comentari ve d'un altre que vaig publicar fa uns mesos: http://www.rafamartin.info/2011/07/la-discoteca-yamora-de-platja-daro.html

Miraré d'explicar-ho amb una mica més de detall més endavant. Estic ara mateix al mig d'uns projectes que absorbeixen tot el temps.

El tema de google tens raó, però tot i així, raro és si no trobes el que busques en les 3 primeres posicions... prova-ho de fer amb el bing.com, per exemple... veuràs que no és exactament el que volies.

Doncs res... ja miraré d'explaiar-me una mica més amb el tema de l'Openbravo POS.

Cuida't!!!!

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Ja es poden veure els programes de 'REDES' de TVE2 per internet