Els pdfs que genero amb FPDF no em funcionen amb Internet Explorer

Avui he hagut d'actualitzar una llibreria que feia temps que no actualitzava... es tracta de la llibreria FPDF, que genera fitxers pdf en el llenguatge de programació PHP.

Creant una aplicació que l'utilitza, ens trobàvem que amb Firefox no hi havia cap mena de problema, però amb Internet Explorer si... es quedava carregant, i carregant, i carregant la plana, .... però res de res... sembla ser que els headers que els hi envia no li agrada.

Buscant per internet, he vist que en algun lloc ho van solventar actualitzant-la, i mirant a la web oficial http://www.fpdf.org/, m'he trobat una actualització de les llibreries del 2008-08-03, on se suposa que han solventat el problema (- An automatic page break in Header() doesn't cause an infinite loop any more.).

Després d'actualitzarles i continuant fent proves, no m'ha funcionat... he provat de tot... tancar l'explorer, tornar-lo a obrir, treure completament la memòria cau, però sense cap resultat, fins que finalment, he parat tot el sistema, l'he tornat a engegar i voilà.... problema resolt!!!!

El curiós del tema és l'últim canvi que han fet a l'eina: - Added HTTP headers to reduce problems with IE, o sigui, que han enviat nous headers per intentar minimitzar tots els problemes que causa Internet Explorer. Només aquest navegador està causant tots aquests problemes... normal, no???

Espero que us sigui útil aquesta informació.

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Imprimir etiquetas APLI en PDF desde PHP