Neix un nou projecte. nautic-cat.com. Venda de Vaixells nous i d'ocasió

Acabo de penjar ara mateix la plana en català del portal nautic-cat.com (o el que és el mateix... CATÀLEG NÀUTIC. Potser em faltarà revisar alguna falta d'ortografia... us demano perdó si en trobeu alguna). És l'últim projecte que he creat (bé... i estic creant).

Aquest portal pretén ser un punt important de referència en tot l'estat espanyol en el que respecta a la venda de vaixells (nous i d'ocasió), però també, partint de la zona de la Costa Brava on es troba la meva empresa, és un bon punt per començar a vendre la iniciativa. Espero que també sigui tot un portal referent de la zona.

Actualment el web compta amb moltes utilitats, com un sistema per importar embarcacions d'altres webs o bé exportar-les, traducció automàtica de la gran majoria d'extres de les embarcacions, possibilitat de marcar una de les embarcacions com a 'ESTRELLA' el que fa que surti en la portada del portal, marcar els vaixells que estan en oferta i apareixen així en portada també, possibilitat d'inserir banners publicitaris, apartat de notícies nàutiques, etc...

El contacte es realitza directament entre el client i la nàutica, i el millor de tot, és que tot això és gratuït per als professionals del sector. El públic particular encara no té accés, però també tindrà el seu propi apartat.

He pensat en centrar-me i oferir serveis extres a les nàutiques que ho requereixin, però d'entrada és (i serà) gratuït per a tothom.

Falten molts apartats encara per crear, però poc a poc esperem que el portal creixi. De moment està finalitzada la part més important, que és la venda de vaixells d'ocasió.

Els propers apartats seran:

  • Venda de Vaixells nous
  • Lloguer d'embarcacions
  • Amarradors
  • Accessoris
  • Anuncis classificats per als particulars
  • Directori de Nàutiques
  • Cerca per regions
Ja veieu que queda molta feina per fer, però és un projecte ambiciós, enorme, i que crec que amb l'ajuda d'invertiaweb, pel tema de posicionament, podrem fer que sigui un projecte reconegut per tots els professionals que es dediquen a la nàutica.

Espero els vostres comentaris per tenir un feedback del mateix.

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.