02/11/1996, una gran data que recordaré sempre

L'any 1996 recordo que va ser un gran any.

Tenia (i tinc (i que duri) ) empenta d'emprenedor, i després de fundar una empresa juntament amb un soci i de conèixer a en Didac Lee, vam decidir unir les forces  i participar tots junts aquell any a la Fira de Girona. En aquells moments l'empresa d'en Dídac era Intercom Gi, i la meva empresa distribuïa els seus productes. Encara distribueixo alguns productes que van sortir de la seva empresa, com spamina.

Només heu de veure el titular que el Diari de Girona va enllaçar amb aquesta foto: Encontres a la tercera fase. Em va sorprendre el següent dia de la fira veure'm en una foto tan gran al mig del Diari de Girona. Avui en dia he fet entrevistes a la ràdio, diaris i revistes, però aquell dia, era la primera vegada que professionalment estava enllaçat amb un mitjà de comunicació.... va ser molt especial per a mi.

Sembla mentida en tan pocs anys, la diferència que hi ha hagut. En el peu de plana diu: Els visitants de la fira tenen l'oportunitat de conèixer Internet. Avui seria molt raro que algú digués que no sap què és Internet, i només han passat 15 anys!!!!

En aquesta foto se'm veu tocant un ratolí juntament amb el soci d'aquella empresa. La gent, amb prou feines sabia què era un ratolí. És com un record llunyà, i a més a més, en blanc i negre tal qual la foto (una mica més prim i amb més cabell en aquells moments, això si).

Internet semblava llavors un joc de màgia. Explicaves a la gent que aquelles lletres que responien les teves preguntes, les havia escrit una altra persona d'un altre lloc del món i en temps real. Es deia Xat. La gent al.lucinava quan feiem preguntes i veien que els ordinadores responien com per art de màgia!!!!.

Aquest migdia, en un bar de Torroella de Montgrí que es diu Nafent,   i explicant-lis la història, m'han dit que sabien un lloc on trobar la premsa escanejada de fa temps (http://www.girona.cat/sgdap/cat/premsa.php), i cercant, hem trobat aquesta imatge del record.

L'enllaç a la notícia original el trobareu aquí:

Grans records que mai s'han d'oblidar, una empresa, un soci, una altra empresa amb un objectiu en comú, moltes ganes emprenedores a la vegada, ...... moltes sensacions en un sol moment. Inoblidable!!!!!

PD: Gràcies... Nafent.

Comentarios

Banzai ha dicho que…
Molt interessant i ànims als emprenedors tecnològics! Conec al Didac i si hi haguessin 100 Didacs Lees a Catalunya ara tindríem un Silicon Valley català amb tota regla!

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Ja es poden veure els programes de 'REDES' de TVE2 per internet