Jornada Pràctica. Com reduir els costos de la meva empresa?

Acabo de preparar un projecte interesantíssim.

Es tracta de la web d'una jornada que es celebrarà el proper dimecres 22 d'abril de 2009 a Sabadell. L'objectiu de la mateixa és reduir les despeses dedicades a les telecomunicacions.

Tal com diu la web: "El 90% de les empreses estant suportant un excés de costos derivats de les telecomunicacions que depenent dels casos oscil·lar d'entre un 40 i 60%"

Segons m´han explicat, podem reduir perfectament entre un 40 i un 60% les despeses en línies telefòniques, Internet, telefonia, necessitat o no de tenir centraletes, telefonia ip, línies adsl, rdsi, etc...

Després d´un estudi personalitzat, es realitzarà un informe a cada empresa interessada, on s´explicarà la manera de poder-ho reduir.

Ho he trobat molt interessant, i si puc, intentaré assistir. Es barregen diferents tecnologies per optimitzar al màxim cada una d´elles i oferir el millor a l´empresa al mínim cost.

Teniu tota la informació a la web del projecte (Encara queda pendent de confirmar alguna de les ponències): http://www.c47.eu/jornada/

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Ja es poden veure els programes de 'REDES' de TVE2 per internet