Google aposta per codi executat al navegador directament des de la CPU

Google aposta fortament pel seu navegador Chrome, i no és per fer la competència a la resta, si no per millorar l'estàndard web.

Gairebé tots els serveis que ofereix Google es realitzen mitjançant Internet i s'hi accedeixen via navegador web. És per això que google creu que s'ha de millorar i optimitzar el rendiment dels navegadors, i això és possible accedint directament a la CPU. Aquesta tecnologia es denomina NaCI (Native Client). La llicència és de codi obert, i funciona en Windows, Linux o MAC. Sembla ser que, de moment, no funcionarà en Internet Explorer degut a que no soporta Netscape Plugin Application Programming Interface (NPAPI).

Chrome incorpora la novetat de tenir compilades internament accions javascript per optimitzar els processos, i, realment es nota, però no és suficient. Google vol anar més enllà, i promet ser una idea boníssima. Podrem tornar a executar aplicacions antigues dintre del nostre navegador, per exemple.

AQUÍ trobareu un enllaç per descarregar la versió Beta, i en el vídeo del final de la plana, publicat per golem.de, podeu trobar exemples del que es pot arribar a fer.

Esperarem el temps que faci falta per veure el resultat, però ja us aviso... això promet.


Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Imprimir etiquetas APLI en PDF desde PHP