Despedida de Solter tecnològica

Bé... aquest post no sabia si posar-ho o no... més aviat per les fotos pol.lèmiques que hi poguèssin haver. Al final he escollit aquesta.

En Jordi és el soci amb el que comparteixo el server (si... ja sé que va vestit d'una manera rara), però bé... era la seva despedida de solter i li va tocar 'pringar'. Ella, la Sandra, és la dóna que ell ha escollit per viure junts la resta de la seva vida, i ja veieu que es mostren molt feliços.

Vet aquí... Jo fent broma amb ell sobre els seus clients, dient que enviaria un mail a cadascun d'ells amb les fotos de la despedida... i més tard, parlant entre uns i altres, m'assabento que s'havia emportat a la despedida part de la seva clientela. Això si que és un bon proveïdor de serveis, i també això si que són bons clients. Si senyor!!!

Què ens ha unit a tots aquest dia (a part de la festa de la despedida)? Doncs les noves tecnologies... sense elles no ens haguèssim trobat, i, sobre tot, Intercom Girona, ja que tots teníem d'una manera o altre relació amb ells.

Ja ho dic... en Didac Lee ha estat una de les persones que he tingut la sort de que sempre puc presumir de conèixer (a ell i a la seva empresa), però veig que moltes més també i que fins ara no ens havíem vist... totes elles m'han parlat sempre bé d'ell. Ja veieu... el món és un mocador i en aquesta ocasió, relacionat amb les noves tecnologies.

Doncs res... un petit homenatge a aquesta parelleta que volen compartir amb tots nosaltres la seva il.lusió.

Que tingueu molta sort en la vostra vida. Felicitats!!!!

PD.: La resta de les fotos millor que no les veieu... les guardarem en un àlbum privat i amb clau... si... millor.

Comentarios

Anónimo ha dicho que…
gràcies per les teves paraules Rafa! El plaer és tot meu!

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Imprimir etiquetas APLI en PDF desde PHP