Tretze detinguts per instal.lar Windows Pirata

Tretze persones han estat detingudes per instal.lar als seus clients Windows Vista Pirates. Si aquesta gent es lucraven mitjançant aquesta pràctica, s'ho tenen ven merescut, però també ja els hi val als clients que 'confiaven' en aquestes persones.

Avui en dia tothom és informàtic i et pot mig aconsellar, però això de cobrar-te un sistema operatiu i no donar-te ni un cd, ni el número de sèrie, ni res de res, és sospitós, no? Clar, que si vas de bona fe, te la poden colar per on volen.

Recordo que el departament de pirateria va entrar en una botiga informàtica de Girona, propietat d'uns coneguts meus, i el tiu del departament antipirateria es feia passar per un comprador que volia un ordinador amb un windows 'gratis'. El de la botiga li deia que si el volia gratis, li instal.lava un Linux, i ho faria gratis, el tiu de Microsoft deia que no, que volia el windows, llavors el de la botiga li deia, doncs són 130€, l'altre hi tornava, que no els volia pagar, i el de la botiga contestava el mateix, doncs t'instal.lo un Linux. No et cobro res del sistema ni de l'instal.lació, i a més ve amb l'openoffice.org.

Així van estar durant una estoneta fins que l'altre es va identificar com que pertanyia al departament antipirateria de Microsoft (què cabrons!!!). Lo bo és que la pròpia Microsoft veu realment que el Windows és competència real... s'hauria instal.lat aquest tiu al seu pc software Linux???? quina putada pel sr. Bill Gates quan aquest sr. li portés els resultats del departament antipirateria, dient-li que li havien instal.lat un Linux!!!!

L'any passat també hi van tornar, pel que m'han comentat. Una 'tiparraca' del dep. antipirateria de Microsoft volia el mateix... el de la botiga li va dir... o linux i gratis o Vista amb office 400 i pico eurillos... Srs. de Microsoft.... les empreses informàtiques comencem a estar fins a dalt de tota aquesta parafarnàlia... Deixi'ns treballar amb les nostres feines i vostès a la seva (que no és pas control.lar-nos!!!).

Per cert, com que jo no me la jugo... sabeu quant li costarà la broma al meu client d'un post anterior, per no poder-li mantenir el Linux,i a causa del seu software compatible 100% només amb productes Microsoft, i haver-li de treure el Linux per substituïr-lo per un Windows 2003 Server Bàsic??? 652€ només de software. Si haguéssim pogut mantenir el Linux, li hagués costat pel mateix servei que li pot oferir el servidor (i millor) 0€.

Sigui com sigui, si aquesta gent que han estat detinguts haguessin instal.lat Linux en els ordinadors que venien, ara no tindrien aquests problemes.

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Ja es poden veure els programes de 'REDES' de TVE2 per internet