El poder dels blogs

La gent no es pot arribar a imaginar el poder que un blog pot tenir.

Després de pocs dies de la inauguració d'aquest blog, us comentava alguns temes relacionats amb en Didac Lee.

Avui us haig de comentar que altres webs/blogs enllacen a aquest blog. Això és important per donar a conèixer totes aquestes ideologies, i que facin referència al mateix des d'altres llocs, és molt important. És la recompensa pel treball que estàs fent. Avui us vull recomanar un blog veí (veí per la proximitat, ja que es tracta d'un blog de l'Escala). El blog d'en Marc Teixidor.

Aquest blog està dedicat a tot el que fa refèrencia a l'Escala i voltants, com per exemple el premi que he rebut i que fa referència en la seva portada actual. Es titula La Dona del Pescador.

Les noves tecnologies fan màgia. Uneixen amb uns fils invisibles a molta gent de totes les edats, cultures i pensaments. D'aquí ve la meva passió per elles. M'agrada viure envoltat d'aquesta màgia... sempre tenint la realitat en un nivell superior clar. Tancar-se en elles seria un tema més delicat. Sortiu, disfruteu del Sol, el Mar i la Muntanya (som privilegiats... nosaltres ho tenim tot), aneu a fer fotos per enganxar al vostre blog, si no, d'on creieu que surten totes aquestes fotos que disposo? De sortir fora i no estar tancat dia i nit davant l'ordinador!!!!

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Ja es poden veure els programes de 'REDES' de TVE2 per internet