Adéu de Redes, el programa de ciència i tecnologia d'Eduard Puntset

Avui he llegit una notícia que m'ha desagradat molt. Han tret de la parrilla de la programació de TVE el programa REDES, que s'emetia a altes hores de la matinada els diumenges.

És una verdadera llàstima, ja que era un programa que m'agradava veure, tot i que es feia a aquestes hores. Sóc un admirador de l'Eduard Punset i de la seva feina, ho haig de reconèixer. És una persona molt admirada per mi.

Redes ens ha deixat marques impactants, de diferents científics, que ens ha portat l'Eduard. D'una manera fàcil ens ho feia entendre i crec que té un prestigi important.

La ciència i la tecnologia van molt lligades. Suposo que és per això que m'atreu tant aquests temes, i ho disfruto moltíssim.

Gràcies Eduard per haver dedicat aquests moments de la teva vida a explicar-nos la ciència d'aquesta manera tan entenedora.


“La felicidad es un estado emocional activado por el sistema límbico en el que, al contrario de lo que cree mucha gente, el cerebro consciente tiene poco que decir.” Eduard Punset (El viaje a la felicidad)

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.