Amat Artigas Towle i les noves tecnologies


Fa només uns minuts he respòs a Amat Artigas un e-mail de suport i col.laboració.

Amat Artigas té un repte important: Participar en el Campionat del món de supervivència en bicicleta, pel 30 d'agost de 2007, de 4.000km non-stop, pedalant dia i nit en un màxim de 10 dies, i serà el primer català en participar-hi. Fa mesos que està entrenant dur.

He volgut donar-li el meu suport per què sé que és molt dur treballar per un somni, i ell ho està demostrant. L'avantatge que ens brinda les noves tecnologies fa que ni tan sols conegui a aquesta persona i que n'hagi sentit a parlar per tot arreu. No hem intercanviat ni una sola paraula i hem establert una relació en la que la comunicació ha fluït ràpidament i amb eficàcia a través de correu electrònic.

Amat podrà actualitzar el seu blog a través d'internet, en qualsevol lloc i moment gràcies a les noves tecnologies i podrem tenir informació de primera mà tan aviat com es recuperi. Podrà enviar correus electrònics i estar comunicat amb qui faci falta en tot moment.

Les noves tecnologies fan que qualsevol cosa que pot semblar impossible, es faci realitat. Recordeu la jornada de programari lliure que vaig organitzar a Torroella? doncs no vaig haver de fer ni una sola trucada... tot per e-mail, tant els ponents com els visitants. Els resultats ja els vau veure... Ponents com l'STSI de La Generalitat de Catalunya, softcatala, Col.legi Oficial d'Enginyeria de Catalunya, ... i 175 persones aproximadament van assistir. Fantàstic, per no haver establert cap comunicació oral amb ningú, no? Això és un somni complert (demostrant l'abast i èxit que pot tenir les noves tecnologies i a la vegada fins on podem arribar si ens ho proposem), un somni com el que m'agradaria que també es complís el de l'Amat.

Podeu seguir les passes al seu blog personal (tornant a quedar demostrada la importància de les noves tecnologies en el nostre món d'avui en dia): http://amatartigas.blogspot.com/

Molta sort. Amat!!!!

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Ja es poden veure els programes de 'REDES' de TVE2 per internet