Viatge Torroella de Montgrí - Bilbao - Madrid

Us faig un petit recull del viatge cap a Bilbao amb el company Toni Quintana, que em va fer d'acompanyant per tot el viatge.

Deixant de banda el constipat, vam preparar els punts d'informació tal i qual teníem plantejats.

Vam fer el viatge fins a Logroño, on ens va donar temps a fer un entrepà i a trencar un gerro amb una planta d'un bar (devem aquest gerro al bar... perdoneu.... quan tornem us el paguem. Vam obrir cap a nosaltres i el gerro estava a terra.... va seguir la porta i va caure per l'esglaó... pobre gerro).

L'endemà, aviat, vam tirar cap a bilbao, i vam arribar a la Biblioteca de Deusto entre mig de tot el trànsit. Vam esmorzar i vam començar a instal.lar els punts d'informació.

La pega va ser els ventiladors, que fan molt de soroll, però vaja... 'estamos en ello'.


Des d'allà vam anar a Madrid, on vam trobar un camió incendiat i vam haver d'esperar al mig del no res a que l'apaguessin i el treiessin del mig de la carretera... La curiositat és que allà al mig del no res... HI HAVIA WIFI!!!! però vaja... encriptat.

A Madrid, esperàvem al responsable d'una distribució d'una cadena de punts d'informació a Espanya... I NO ES VA PRESENTAR A LA REUNIÓ!!!!  a dia d'avui encara estic esperant resposta... em penso que ja la tinc, no????

Doncs res... que disfruteu de les imatges!!!!



http://picasaweb.google.es/rafamartin10/LogronoBilbaoMadrid#

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Imprimir etiquetas APLI en PDF desde PHP