Lloguer de punts d'informació

Avui comença una nova etapa de l'empresa, amb el lloguer del primer punt d'informació complert que servirà com a informació del 6è concurs fotogràfic del Vallès Natural.

Últimament heu vist posts de diferents temes que m'he trobat al moment de crear l'eina d'aquest punt d'informació.

El sistema consta d'un Punt d'informació TK-100 amb un monitor tàctil ELO 19''. Sistema operatiu Fedora 12, servidor Web, PHP i MySQL, amb una eina de gestió per administrar els seus continguts.

La persona de contacte que m'ha servit per començar aquesta nova etapa, sense coneixements avançats d'informàtica, ha tingut tot el meu suport i el del programari lliure per aconseguir tenir l'eina a punt sense grans problemes.

El propi client ha pogut decidir el tamany que volia el tipus de lletra, el número d'imatges a mostrar, els segons en que trigaria a aparèixer aquestes imatges, els textes del menú i inclús desenvolupar petits nous apartats que no havíem pensat.

El gran avantatge d'utilitzar aquests sistemes és que no necessitem cap eina especial ni cap cost extra per modificar l'eina per què faci el que nosaltres volem que faci. Simplement, aquest client ha comprat La llibertat.

Actualment l'eina serveix una plana a pantalla complerta on s'ensenya informació de l'exposició, les fotografies participants (que per cert, són molt bones), i tot això amb programari lliure.

Molta feina però ha servit per generar un altre branca de l'empresa, en la que estic segur hi haurà molt de futur.

Si per casualitat visiteu aquestes exposicions, recordeu que al darrera, inatica.com ha tingut algun punt a veure

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Imprimir etiquetas APLI en PDF desde PHP