Les últimes tecnologies quan més ho necessites

Després del tall de llum degut a la forta nevada d'aquests dies, ens trobem de la següent manera:

Incomunicats per telèfon mòbil i fix, carreteres gelades i intransitables (encara que avui això ja està força solventat), sense aigua degut a la manca de llum (tot i que també ens van endollant algun grup que produeix l'electricitat del poble, encara que no sabem si ens la tornaran a treure o no), sense poder fer dinar per què l'enciamera és elèctrica, sense calefacció per què encara que sigui amb gas o gasoil, l'encesa és automàtica amb electricitat, sense poder buidar els pous d'aigua per què no funcionen les bombes extractores, sense internet, sense ordinadors, sense....


Avui sembla que a Torroella de Montgrí està gairebé tot solventat, però estic a casa del meu cunyat per no poder connectar amb la meva pròpia ADSL. Sembla que tot ve pel servei d'Imagenio. Truques i et salta un contestador automàtic dient que ho estan solventant, però no saps quantes hores o dies trigaran, ni saps què és el que s'ha espatllat, ni et diuen res.

El mateix passava amb la línia elèctrica... fiquen un contestador i ja està.

Estem pitjor que a l'era de pedra... ells al menys estaven més preparats que nosaltres per tot això, però el que més indigna és la falta d'informació. Al menys, podien haver gravat en el contestador una veu dient que havien caigut vàries torres i que estaven mirant de solventar-lo, però al menys ja sabies què era el que passava, encara que t'ho digués un contestador.

A hores d'ara no sé encara quan podré re-emprendre el funcionament de la meva empresa per culpa del trio d'adsl de telefònica, quan el meu cunyat, a dos carrers està disfrutant de l'adsl d'orange.

Si a tot això li sumem que el mateix dilluns em va 'petar' el mòbil, veiem que estem dintre d'un caos complert.

Quan més necessitaves les últimes tecnologies, totes han fallat. A on anirem a parar?

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Ja es poden veure els programes de 'REDES' de TVE2 per internet