Quan la tecnologia requereix velocitat, seguretat i estabilitat

El diari digital elmundo.es, un dels més llegits a Espanya, va arribar un dia que es va veure obligat a canviar de tecnologia, ja que requeria uns canvis en la seva infrastructura per aguantar tot el que s'estava desenvolupant al seu voltant.

Cada vegada tenien més visites i necessitaven capacitat ràpida de resposta, i assegurar un servei de resposta 24X7 i infalible... sol.lució? ja ho sabeu... una granja de servidors, i com no, Linux.

Aquesta decisió, juntament amb l'ús del programari lliure sempre que ha estat possible, ha fet que aquest diari sigui un dels millors tecnològicament parlant. Els números ho demostren.

Potser la part que més se m'ha quedat del document explicant la tecnologia que han utilitzat, sigui aquesta:

'Reaprovechamos y, por tanto, protegemos la inversión. Siempre recordaré mis conversaciones con los fabricantes de hardware y sus preguntas sobre “qué renovación de equipos haremos al año siguiente”, la respuesta siempre es la misma –chocante para ellos—: “nosotros no renovamos equipos, compramos más”. Y realmente es así. Si la granja se queda pequeña, ponemos más máquinas; si máquinas de hace años “pueden menos” que las nuevas, la propia granja se encarga de pedirles menos y más a las nuevas, pero todas ellas conforman un conjunto que lo único que hace es crecer.'

Us deixo amb el recull tècnic del seu desenvolupament. Crec que és interessantíssim de llegir i totalment recomanable. Penseu que aquesta tecnologia és la que qualsevol empresa necessita i està a les vostres mans. Està molt ben explicat. Si voleu saber com va aquesta tecnologia, només heu de preguntar, provar, i després, us asseguro que us ho quedeu... com l'anunci d'aquell detergent que li volien treure a la dóna després d'haver-lo provat i que després la dona no volia canviar-lo. Aquella dona estava que mossegava després. Igual que estarien els meus clients que tenen servidors Linux i jo li volgués posar un windows, per exemple ;D

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Ja es poden veure els programes de 'REDES' de TVE2 per internet